3kk Tehopaketti

198e/kk 3.maksuerässä (kokonaishinta 595e, jonka voi myös maksaa kertamaksulla). Haluatko pudottaa painoa ja päästä parempaan kuntoon tavoitteellisessa ajassa? Vai haluatko massanlisäystä ja samalla nostaa voimatasoja? 3kk Tehopakettiin sisältyvät treeniohjelmat, ruokavalioanalyysi sekä 7 Personal Trainer-tapaamista.

Sisältyy: 7 Personal Trainer-tapaamista, joista kuusi on treenitapaamisia ja yksi on ruokavalioanalyysin tulosten läpikäymistä. Treenipaikan määrität itse halutessasi.

3kk Tehopaketissa sinulle tehdään yksilöidyt treeniohjelmat. Treeniohjelmat suunnitellaan tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan. Ohjelmat sisältävät treenin lisäksi alkulämmittely- ja loppuverryttely ohjeet. Kun olet maksanut tuotteen, sinulle lähetetään sähköpostilla taustatietolomake. Kun olet täyttänyt ja palauttanut sen, sovitaan samalla myös ensimmäinen tapaamisaika haluamassasi treenipaikassa.

Ruokavalioanalyysi: Ruokapäiväkirja-analyysin kautta saat tietää, kuinka paljon oikeasti saat ravinnostasi hiilihydraatteja, proteiinia, rasvaa, vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi sinulle lasketaan kokonaisenergiantarpeesi päivittäisen aktiivisuutesi ja treenisi mukaan. Ruokapäiväkirjan pohjalta saat henkilökohtaiset ohjeet tukemaan tavoitettasi.

198.00 €