6kk Tehopaketti

165e/kk 6.maksuerässä (kokonaishinta 990e, jonka voi myös maksaa kertamaksulla). Haluatko pudottaa painoa ja päästä parempaan kuntoon tavoitteellisessa ajassa? Vai haluatko massanlisäystä ja samalla nostaa voimatasoja? 6kk Tehopakettiin sisältyvät treeniohjelmat, ruokavalioanalyysi sekä 13 Personal Trainer-tapaamista.

Sisältyy: 13 Personal Trainer-tapaamista, joista 12 on treenitapaamisia ja yksi on ruokavalioanalyysin tulosten läpikäymistä. Treenipaikan määrität itse halutessasi.

6kk Tehopaketissa sinulle tehdään yksilöidyt treeniohjelmat. Treeniohjelmat suunnitellaan tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan. Ohjelmat sisältävät treenin lisäksi alkulämmittely- ja loppuverryttely ohjeet. Treeniohjelmaa päivitetään väliajoin. Kun olet maksanut tuotteen, sinulle lähetetään sähköpostilla taustatietolomake. Kun olet täyttänyt ja palauttanut sen, sovitaan samalla myös ensimmäinen tapaamisaika haluamassasi treenipaikassa.

Ruokavalioanalyysi: Ruokapäiväkirja-analyysin kautta saat tietää, kuinka paljon oikeasti saat ravinnostasi hiilihydraatteja, proteiinia, rasvaa, vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi sinulle lasketaan kokonaisenergiantarpeesi päivittäisen aktiivisuutesi ja treenisi mukaan. Ruokapäiväkirjan pohjalta saat henkilökohtaiset ohjeet tukemaan tavoitettasi.

165.00 €