OverTheLimits

Vuonna 2015 alkoi OverTheLimitsin tarina liikunta-ja hyvinvointivalmennuksessa. Yksilöllinen ohjaus, motivointi ja muutoksien tekemisessä auttaminen ja ovat kantavia teemoja valmennuksessa, ja tärkeintä on juuri sinun tavoitteisiisi pääseminen ja niissä pysyminen jatkossakin.

Valmentaja - Tomi Soikkeli

Olen Tomi Soikkeli; auktorisoitu Personal Trainer ja Ravintovalmentaja. Ohjaan sekä yksilö- että ryhmätunteja niin Raaseporissa, Helsingissä kuin muualla pääkaupunkiseudulla, ja lisäksi teen etävalmennusta. Oli kyse sitten ruokavaliostasi tai treeniohjelmastasi, suunnittelen aina kaiken yksilöllisesti ja toiveidesi mukaan. Jos tavoitteenasi on pudottaa painoa, ruokavaliosuunnitelmaan luodaan maltillinen kalorivaje, jolla paino varmasti lähtee putoamaan mutta niin, ettei nälkää tarvitse nähdä. Jos taas haluat saada lisää lihasta, luodaan suunnitelmasta sellainen, että se on mahdollisimman proteiinipitoinen ja tukee treenejäsi.

Pääperiaatteeni valmentajana on "Treenaa missä vaan". Uskon, että tärkeintä on löytää itselle mieluinen liikuntalaji, ja mahdollisimman lähellä omaa elinympäristöä. Jos kuntosali tai muu liikuntapaikka on kaukana kotoa tai työpaikasta, helpommin alkaa keksiä tekosyitä, miksei tänään jaksa lähteä liikkumaan. Jos sinulle siis kotona on helpoin tapa treenata, suunnitellaan treeniohjelma niissä puitteissa ja niillä välineillä, joita kotoasi löytyy, tai jos koet, että on kätevintä lähteä aina kuntosalille ja hoitaa treenit siellä, suunnitellaan treeniohjelma salille.

Autan mielelläni matkallasi tavoitteisiisi. Ota yhteyttä ja kerron mielelläni lisää valmennuksista!

KOKEMUS

Tomi Soikkeli TMI/OverTheLimits (2021 - nykyinen)

Fressi Töölö-Meilahti (2019 - 2021)

Tomi Soikkeli TMI (2015 - 2019)

KOULUTUS

Auktorisoitu Personal Trainer-koulutus

Itä-Suomen liikuntalääketieteen perusopinnot

Itä-Suomen ravintotieteen perusopinnot

Firstbeat-hyvinvointianalyysi-koulutus