Tehostartti

Tarvitsetko tehostarttia tai lisäpotkua treeneihisi? Tehostartissa sinulle tehdään yksilöity treeniohjelma ja ruokavalioanalyysi. Yksilöidyllä treeniohjelmalla ja ruokavalio-ohjeilla pääset varmasti tavoitteeseesi, oli kyse sitten massan lisäyksestä, painon pudotuksesta tai perusvoiman lisäämisestä.

Sisältää: Yksilöity treeniohjelma. Sopii sinulle, jos treenaat vähintään 1-4 kertaa viikossa. Treeniohjelma suunnitellaan tavoitteidesi ja toiveidesi mukaan. Ohjelma sisältää treenin lisäksi alkulämmittely- ja loppuverryttely ohjeet. Jos tarvitset apua sopivan treeniohjelman valintaan, voit varata myös ilmaisen konsultaatioajan. Kun olet valinnut tuotteen, sinulle lähetetään sähköpostilla taustatietolomake. Kun olet täyttänyt ja palauttanut sen, treeniohjelma tulee pdf-tiedostona sähköpostiisi muutaman päivän sisällä.

Ruokavalioanalyysi: Ruokapäiväkirja-analyysin kautta saat tietää, kuinka paljon oikeasti saat ravinnostasi hiilihydraatteja, proteiinia, rasvaa, vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi laskemme sinulle kokonaisenergiantarpeesi päivittäisen aktiivisuutesi ja treenisi mukaan. Ruokapäiväkirjan pohjalta saat henkilökohtaiset ohjeet tukemaan tavoitettasi.

99,00 €